28 set.
2022

Acreditacions de professors STA1 temporada 2022/23

La primavera de 2021 ja us vàrem avançar que després de la darrera convocatòria d’acreditacions de professors STA1 que es va fer el passat 1 de desembre de 2021 no es garantia que la continuïtat fos anual, i així ho confirmem en aquest inici de temporada: enguany no farem acreditacions de STA1 i deixem la convocatòria per la propera temporada.

Per una banda, valorem positivament l’increment de professors ja que això vol dir que creix la capacitat de fer cursos i, per tant, d’arribar a més alumnes; també l’entrada de més noies a la plantilla i la incorporació de professors d’àmbits territorials amb poca presència ACNA. Per l’altra, ens preocupa no poder mantenir la qualitat de la formació. Per això, volem centrar els esforços en treballar des de dins, a fer comunitat ACNA i a millorar les mancances que hem detectat.

El que si que mantenim són les acreditacions internes de STA2 i Rescat Avançat, que són exàmens que permeten als professors que ja formen part de la plantilla sumar competències en cursos de nivell més avançat.

 

Data: 28 set. 2022

Autor:

Categories: Divulgació, Formació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *