Ja hem pogut veure les primeres neus en els cims i ens sentim més a prop de poder estar altre cop sobre la neu!

A l’ACNA ens posem mans a l’obra per oferir-vos una nova temporada 21/22 amb moltes ganes i amb l’esperança que sigui un “gran any de neu” en què puguem gaudir amb seguretat, com sempre, de l’element blanc.

Aquesta temporada continuarem centrant esforços en la formació en terreny d’allaus i la divulgació dels riscos associats a la muntanya hivernal.

Arrencarem amb la nostra Assemblea General de Socis el 6 de Novembre a l’Escola de Muntanya de Benasc, de la que us donem més info en aquesta altra entrada de blog.

Us volem continuar oferint els nostres coneguts cursos per a muntanyencs i guies sobre Seguretat en Terreny d’Allaus que podeu consultar aquí i també una sèrie de formacions en format webinar de temes interessants (com meteo, recursos de planificació, rescat …)

També esperem mantenir-vos informats a les nostres xarxes socials @infoacna i les entrades de blog d’aquesta temporada que tant de bo us siguin d’interès i utilitat; amb entrevistes, esdeveniments, eines …

Com sempre, mantindrem la nostra petita botiga on line amb les coses que més utilitzem per a les nostres observacions i estarem al vostre costat a la Jornada Pràctica que tornarà a ser presencial, abans del Nadal (19 de Desembre) i de la qual us informarem més endavant.

Aquest any també acreditarem nous professors el dia 1 de desembre, estigueu atents perquè publicarem les bases en aquest blog i a través de  les nostres Xarxes Socials. Pot ser que siguin les últimes en un temps, així que si voleu ser professors ACNA, no perdeu l’oportunitat!

Llançarem també al desembre el nostre Concurs de fotografia, on recollirem les vostres fotos d’allaus o bé relacionades amb temes de seguretat, rescat, etc.

Us demanarem ajuda per a la nostra campanya de recopilació de dades sobre allaus #accidentallaucomparteix per poder seguir endavant amb el projecte iniciat de recopilació i visualització mitjançant la nostra web d’un mapa interactiu amb els accidents per allau esdevinguts al nostre territori. La informació ens serveix per realitzar el nostre balanç anual, que podeu consultar aquí.

Amb molta energia i ganes de neu donem per iniciada la temporada!! Som-hi !!!

Data: 13 oct. 2021

Autor:

Categories: Divulgació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *