Dissabte passat 9 de novembre es va celebrar l’assemblea anual de socis a l’estació d’esquí de La Molina.

Amb una assistència d’uns 40 socis es va procedir a l’aprovació de l’acta de l’any anterior i posteriorment a un repàs dels temes més significatius a nivell de Junta Directiva. Després, el tresorer va exposar la comptes de l’any anterior.

Seguidament es va realitzar un repàs de la feina duta a terme per les diferents comissions durant la temporada passada i es va explicar les línies de treball previstes per a la temporada 19/20 (web, revista, formació, seguretat, difusió …)

Després d’un petit descans amb pica pica inclòs es va presentar la nova candidatura a Junta Directiva per als propers 4 anys i es va procedir a la votació. Va quedar aprovada per 37 vots a favor i una abstenció.

Un cop feta l’elecció es va realitzar el sorteig de regals i una demostració d’un projecte d’Scape Room amb temàtica d’allaus duta a terme per Altitud Extreme.

Després  del sopar vam poder gaudir de la pel·lícula Maleïda 1882 ia més el director, Albert Naudín, ens va explicar diverses anècdotes de la mateixa.

Gràcies a tots i totes els que vau poder apropar-vos i als patrocinadors de l’acte (La Molina, PIEPS, Altitud Extrem i Tirantmilles).

Us esperem a la propera Assemblea.

Data: 11 nov. 2019

Autor:

Categories: Activitats, Divulgació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *