Ja tenim data per l’Assemblea General de socis i sòcies de l’ACNA. De la mateixa manera que en edicions anteriors, serà al novembre, en aquesta ocasió el dissabte dia 6. Cada any canviem de seu per poder donar opcions als socis d’altres zones i enguany hem triat l’Escola de Muntanya de Benasc.

L’Assemblea és l’òrgan de govern de l’entitat, on podeu participar tots els socis i sòcies i on us donem compte de les activitats, estat econòmic i treball de les comissions.

Per a aquesta jornada hem preparat, a més, altres activitats obertes al públic com l’itinerari que tindrà lloc al matí a la zona de Llanos del Hospital. Es tracta d’un itinerari per conèixer l’allau que va destruir l’antic Hospital de Benasc (1826) i l’accident de l’allau de Paderna (1991); claus històriques, condicions nivològiques i informació aportada pels anells dels arbres. Podeu ampliar la informació en aquest enllaç. Recordeu que el punt de trobada és a les 9:30 al Gual de Llanos del Hospital i que cal inscriure’s en aquest formulari.

Després dinarem a la pròpia Escola de Muntanya, on ens fan un menú amb un preu especial d’ 11€ per al que cal apuntar-se prèviament en el mateix formulari.

A la tarda tindrem l’Assemblea General amb aquest ordre del dia:

 

En aquest formulari us podeu apuntar tant a l’itinerari, com al dinar, com a l’Assemblea. Recordeu que necessitem saber la vostra assistència per a poder preparar tot correctament.

Per als que veniu de lluny hi ha possibilitat de dormir a l’Escola de Muntanya per només 19,50€ amb l’esmorzar inclòs, és una bona oportunitat per no matinar en excés el mateix dissabte, us animem a venir! També us ho preguntem en el mateix formulari.

Us animem també als nous socis i les noves sòcies a participar i conèixer les comissions de treball de l’ACNA:

  • Formació
  • Accidents
  • Revista
  • Seguretat
  • Professionals

Ens veiem el dia 6 de novembre a Benasc !!!

Data: 13 oct. 2021

Autor:

Categories: Activitats, Divulgació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *