La present convocatòria acreditarà als professors per a impartir les següents formacions:

• La part corresponent a rescat del curs de Rescat Avançat i Primers Auxilis de l’ACNA.

Els candidats que superin l’avaluació seran formadors capacitats per organitzar i impartir qualsevol d’aquestes formacions, tant la part teòrica com la part pràctica de la formació. Si els candidats no demostren competències en aquests tres aspectes (organització, teoria, pràctica) no seran acreditats.

IMPORTANT: Aquestes dues formacions són noves i estan basades en els continguts del projecte MountainSafety. Per aquesta raó, els professors que estaven acreditats i havien impartit el curs de Rescat Avançat i Primers Auxilis amb anterioritat hauran de tornar-se a examinar.

FASE 1 DEL PROCÉS AVALUATIU
REQUISITS OBLIGATORIS
• Haver cursat la formació de MountainSafety impartida per Manuel Genswein.
• Ser soci ACNA
• https://www.acna.cat/es/hazte-socio-acna/

FASE 2 DEL PROCÉS AVALUATIU
AVALUACIÓ
Els candidats que compleixin els requisits obligatoris hauran d’aprovar un examen que es realitzarà el divendres 18 de Desembre de 2020 a Salardú (Val d’Aran) durant tot el dia.
-Examen teòric on es demostrarà dominar conceptualment el material i les tècniques proposades pel projecte MountainSafety, a l’igual que un coneixement consolidat deL material de seguretat i les seves característiques. Aquest examen també inclourà la gestió de l’emergència en cas d’allau.
-Examen pràctic on es demostraran les habilitats d’organitzar i conduir els tallers de les diferents fases del rescat.

COST DEL PROCÉS
La inscripció a la present convocatòria és de 50 euros. Aquests diners seran destinats a preparar i realitzar tots els passos del procés descrit. En cas de no superar l’examen, els diners no serà retornat.

CONTINGUTS EXAMEN TEÒRIC / PRÀCTIC
ACNA facilitarà el contingut de l’avaluació a aquells candidats que superin la primera fase, és a dir, que compleixin amb els requisits obligatoris. El web www.mountainsafety.info serà la font principal.

DOCUMENTACIÓ A LLIURAR PER A LA PRESENT CONVOCATÒRIA
• Carta amb dades personals i resum personal, indicant els requisits (1 cara de DINA4 màx)
• Justificant de pagament de la matrícula a la convocatòria. Número de compte ACNA: ÉS 56 2100 3025 93 2200581799.
• Contacte: formacio@acna.cat. Data límit: 30 de Novembre de 2020. Ens comunicarem amb els candidats que compleixin els requisits via email la primera setmana de Desembre.
• Els candidats que compleixin els requisits seran seleccionats per ordre d’inscripció, en el cas que hi hagi més candidats que places.

Si a causa de la situació Covid no es pot realitzar la jornada de manera presencial, es realitzarà igualment l’examen teòric online i es buscarà un altre dia per a l’avaluació pràctica.

Data: 14 nov. 2020

Autor:

Categories: Activitats, Formació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *