Foto: Jordi Rullo

Ja podeu consultar el CALENDARI de formació per a aquesta temporada 2023/2024. Trobareu cursos de Seguretat en Terreny d’Allaus – Nivell1 de desembre a març i diverses convocatòries del curs de Seguretat en Terreny d’Allaus – Nivell2 . També algun Curs d’Allaus per a Guies- Nivell1 i 2 . I us recordem que si no us encaixen les dates proposades, podeu sol·licitar el curs a demanda si sou un grup amb un nombre mínim de persones inscrites.

ACNA ha creat el programa formatiu i ha acreditat al professorat per impartir les diferents modalitats, però NO organitza aquests cursos. Per això NO intervé en la facturació. La realització d’aquestes activitats va a càrrec del director/a de cada curs. Per saber el preu d’inscripció i inscriure’s cal contactar directament amb ell/a.

Al llarg de la temporada s’aniran incorporant noves convocatòries en el calendari, sobretot de Seguretat en Terreny d’Allaus – Nivell 1, Curs Professional d’Observació Nivometeorològica i Curs de Rescat Avançat i Primers Auxilis.

Us hi esperem!

Data: 14 nov. 2023

Autor:

Categories: Formació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *