22 abr.
2021

Comunicat referent a les futures acreditacions per a professors ACNA

Des de la Comissió de Formació de l’ACNA comuniquem que les pròximes acreditacions per a nous professors de nivell 1, nivell 2 i de rescat avançat seran a finals de Novembre o principis de Desembre del 2021. A partir de llavors no es garanteix que les convocatòries siguin anuals com fins ara, excepte aquells exàmens que permetin als professors que ja formen part de la plantilla sumar competències en cursos de nivell més avançat (nivell 2, rescat avançat i observació nivometeorològica).

Per una banda, valorem positivament l’increment de professors ja que això vol dir que creix la capacitat de fer cursos i, per tant, d’arribar a més alumnes; també l’entrada de més noies a la plantilla i la incorporació de professors d’àmbits territorials amb poca presència ACNA. Per l’altra, ens preocupa no poder mantenir la qualitat de la formació. Per això, volem dedicar unes temporades a treballar des de dins, a fer comunitat ACNA i a millorar les mancances que hem detectat.

Pels que estigueu interessats en presentar-vos a les acreditacions, comunicarem la data i el lloc durant el mes de setembre als nostres socis via correu electrònic i al públic en general a través de les xarxes socials.

Atentament,

Comissió de Formació de l’ACNA

Data: 22 abr. 2021

Autor:

Categories: Formació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *