Com cada any per aquestes dates ens proposem recollir totes les vostres fotos relacionades amb les allaus i la seguretat hivernal.

Obert a fotògrafs aficionats i professionals de tot el món, tant a socis com a no socis de l’Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus (ACNA).

El concurs estarà vigent des del dia 1 de gener de 2023 i fins al dia 1 d’abril de 2023.

Per participar-hi, caldrà fer-se seguidor dels perfils que ACNA té a l’Instagram, Facebook o Twitter, ens podeu trobar com @infoacna. També del perfils dels nostres pratrocinadors d’ aquest any :Ternua, NWPD i Liken Skis.

S’ha d’etiquetar ACNA a qualsevol xarxa social amb el hastag del concurs @concursinfoacna2023 amb la publicació de la foto i posteriorment enviar la foto a l’email difusio@acna.cat, amb una breu descripció de la fotografia (lloc, orientació, cota, nom del curs si s’escau i què vol transmetre, i dades de l’autor/a de la fotografia: nom i cognoms, localitat, correu electrònic i telèfon de contacte.

Les 2 coses són imprescindibles per participar-hi.

Els temes del concurs fotogràfic #infoacna2023 són tots aquells relacionats amb les allaus en general així com la gestió del risc en activitats de muntanya hivernal i el canvi climàtic.

Premis

CATEGORIA GENERAL:

Es lliuraran tres premis per a les tres millors fotografies seleccionades. Premis:

* El primer premi consistirà en Diploma +Premi TERNUA+ Curs Seguretat en Terreny d’Allaus valorat en més de 165euros+ samarreta Liken Skis.

*El segon premi consistirà en Diploma +Premi LORPEN +Kit PRO d’observació valorat en 46euros + samarreta Liken Skis.

* El tercer premi consistirà en Diploma + llibre “Avalanchas, nociones imprescindibles”+samarreta Liken Skis.

PREMIS ESPECIALS:

Es lliurarà un premi addicional especial a la millor fotografia relacionada amb la figura del nivòleg o la nivòloga triada per votació popular en xarxes socials/wel ACNA

Es lliurarà un premi addicional especial a la millor fotografia d’allaus i canvi climàtic .

Els premis no es podran canviar per diners. Si per alguna causa aliena a ACNA, als guanyadors no els és possible aprofitar el premi s’entendrà que renuncien i no hi haurà cap compensació.
La participació al concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases.

Les bases completes les podeu consultar aquí.

També us deixem un vídeo amb les fotografies finalistes de l’any passat.

Data: 18 gen. 2023

Autor:

Categories: Divulgació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *