Arribem a principis de maig i amb això l’activitat de l’ACNA s’alenteix. Estarem menys presents a les xarxes però seguirem treballant en nous projectes per a la temporada que ve.

No volíem deixar passar l’ocasió per recordar-vos algunes de les activitats que hem desenvolupat durant aquesta temporada 20/21. Són les següents:

Assemblea Virtual: aquest any vam estrenar el format virtual a causa de les circumstàncies. A part de la reunió de socis, vam realitzar una jornada de xerrades i ponències obertes al públic. Ens va sorprendre gratament la vostra participació!

Canvis Web: hem afegit dues pestanyes a la nostra web: una pròpia de la Revista NiA (https://www.acna.cat/revista-nia/) i una altra d’accidents (https://www.acna.cat/estadistiques-daccidents/).

Campanya “Accident Allau”: continuarem la temporada que ve amb aquesta iniciativa recollint els accidents per allau d’àmbit estatal. En la pestanya d’accidents es poden consultar els accidents per allau de la temporada en curs i veure’ls localitzats en un mapa. També hi ha disponible un formulari per reportar accidents, on ens cal la vostra ajuda!

NiA: a través de la pestanya de revista de la nostra web podeu consultar tots els exemplars passats i descarregar-vos-els en PDF. També podeu comprar l’últim número.

Webinars online: a través del nostre canal de YouTube, podeu seguir els webinars que s’han realitzat aquesta temporada. El Pere Esteban n’ha fet una de “Prediccio meteorològica” i la Rocío Hurtado “d’Interpretació del Butlletí de Perill d’Allaus”.

Banff Festival: vam estar presents al Festival Banff al seu pas per Jaca i vam poder passar un vídeo explicatiu sobre què és l’ACNA. En properes edicions esperem poder ampliar la nostra participació.

Canal YouTube: aquest any hem anat començant a pujar vídeos a més d’emetre a través d’aquesta plataforma els webinars. Esperem poder seguir generant continguts interessants.

Accions 8M: en aquesta data especial vam realitzar una campanya de visibilització de les dones professionals de la neu i la muntanya, on encara som minoria. La igualtat està a les mans de tots i totes!

Conveni Alurte: aquest 2021 vam signar un conveni de col·laboració amb el centre A Lurte de Canfranc, un nou pas per a ambdues entitats.

Acreditacions:  finalment vam poder realitzar les acreditacions de nous professors ACNA a la Val d’Aran el 19 de març de 2021, una jornada amb molt mala meteo però on els nostres professors van donar el millor d’ells mateixos. Enhorabona als nous acreditats!

Cursos ACNA: com cada any hem desenvolupat la nostra tasca formativa, encara que aquesta vegada amb majors problemes a causa del Covid. Hem tingut 39 professors en actiu que han realitzat 53 cursos ACNA dirigits a muntanyencs i a tècnics esportius de mitja i alta muntanya, sumant un total de 332 alumnes.

Sortejos: gràcies als nostres patrocinadors, hem realitzat multitud de sortejos a les xarxes socials i d’altres exclusius per als nostres socis. Hem repartit un total de 50 premis!!

Us esperem la propera temporada amb noves activitats, nous reptes i sobretot amb més formació i divulgació en neu, allaus i seguretat.

Que passeu un bon estiu !!!

Foto: Montse Bacardit

 

Data: 31 maig 2021

Autor:

Categories: Accidents, Activitats

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *