Dissabte passat va ser un dia intens! Durant el matí es va desenvolupar la Jornada ACNA en un format nou per a nosaltres, el virtual. A la tarda, va tenir lloc l’Assemblea General de socis també online. La resposta de la gent va ser molt bona i vam arribar a ser més de 120 participants connectats al mateix temps durant les xerrades del matí.

Volem agrair-vos l’acollida d’aquesta iniciativa i anunciar-vos que no serà l’única, ja que estem preparant noves sessions formatives també virtuals.

En breu enviarem l’enllaç a la jornada per correu electrònic als que us vau registrar i a tots els socis ACNA per si no vau poder assistir-hi.

La primera xerrada va ser de la mà del Josep Ramisa i de l’Arnau Corberó d’ATESMAPS. Ells ens van introduir les novetats del Visor ATES maps i les noves funcionalitats.

Després el Pere Oller i la Glòria Furdada ens van parlar de l’allau d’Àrreu del 1803 i de l’allau de les Fonts del 1996, dues de les allaus de majors dimensions registrades a Catalunya i Andorra, respectivament. Trobareu també en el nostre bloc un artícle específic per a cadascuna d’ells.

L’última exposició del matí va ser de la mà de Manuel Genswein que ens va presentar l’AvaLife, una eina molt pràctica en cas de rescat en allau. En parlarem més a fons en aquest bloc durant l’hivern.

Després d’una pausa per dinar va ser el torn del Bruce Jamieson que va projectar un vídeo  sobre com calcular la mida d’una allau amb referències de coses conegudes (ex. un camp de futbol). Després  de la seva exposició hi va haver espai per practicar amb diverses fotos enviades pels participants.

Vam finalitzar la jornada amb el sorteig de 30 regals gràcies als patrocinadors de l’esdeveniment, com NWPD, la Molina o la Rfdi.

Gràcies a tots i totes per participar i ens veiem a la següent!

Data: 9 nov. 2020

Autor:

Categories: Activitats, Divulgació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *