Esteu preparats? Engegem motors!

Comencem una temporada si més no estranya, amb molta il·lusió i esperança, desitjant que puguem sortir a la neu el màxim possible.

Ens posem en marxa començant amb la celebració de la Jornada i Assemblea ACNA 2020. Aquest any serà en format totalment virtual el proper 7 de novembre. Vols saber més?

 

Per a aquest any hem preparat un seguit de ponències molt interessants de la mà de reconegudes figures de prestigi en el món de la nivologia com Genswein i Jamieson. Des de les 11 del matí fins a les 4 de la tarda hi haurà diverses xerrades i finalitzarem la Jornada amb un sorteig de regals entre els assistents (en breu us parlarem de tot el que tenim preparat!). Donem les gràcies a totes les empreses i marques col·laboradores, i en els propers posts us donarem bon compte d’elles, però us avancem que són grans marques com Salewa, Atomic, Pieps, la Molina, NWPD …També participa com a col-laborador la Federació Espanyola de Ski

La Jornada és oberta a al públic general i heu d’adquirir la vostra entrada en aquest link de la nostra botiga on line.

 

Després de la Jornada donarem pas a l’Assemblea Anual de Socis, d’accés exclusiu als socis d´ ACNA i on us animem a participar si sou socis.

 

* El cartell d’aquest any té com a fons una preciosa fotografia de Pedraforca de la mà de Laura Varo, participant en el nostre concurs anual de fotografia #concursinfoacna

Data: 21 oct. 2020

Autor:

Categories: Activitats, Divulgació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *