Comencem les activitats d’aquesta nova temporada amb les Jornades ACNA.
Gràcies al suport de l’Ajuntament de Canfranc, enguany celebrarem la nostra trobada anual a Canfranc Estació.
Del 3 al 5 de Novembre es desenvoluparan una sèrie d’activitats divulgatives a l’entorn de Canfranc i a la Sala Polivalent de les Escoles.
També aprofitarem per dur a terme l’assemblea general anual de sòcies.
Per a més info sobre les jornades podeu entrar en aquest enllaç, recordeu que encara que totes les activitats són gratuïtes, és necessari inscriure’s prèviament perquè puguem coordinar millor l’esdeveniment. Per a inscriure’t pots accedir des d’aquí.
Començarem el divendres amb projeccions del famós festival de cinema de muntanya Banff, amb una nit especial dedicada a la neu i les allaus, la denominada “Avalanche Awarenees Night”. En aquest programa podrem visualitzar :
Doo Sar: A Karakoram Ski Expedition.
Andrzej Bargiel i Jędrek Baranowski deambulen per Karakorum per a crear història. Aquesta pel·lícula és un viatge ple de passió i amor per l’esquí de muntanya comptat per dos amics que afronten el repte de pujar i baixar una de les muntanyes més belles de 6.000 m, el Laila Peak.
To the Hills & Back: se submergeix en els cors i les ments d’aquells que s’han enfrontat a la fúria de la muntanya de primera mà. En una cabana remota, un guia de muntanya veterà i la seva filla reflexionen sobre una vida a les muntanyes.

El dissabte tindrem una ruta interpretada pels voltants de Canfranc de la mà de Santi Fábregas per a analitzar in situ  els sistemes de protecció multirisc en zones de muntanya.

Per la tarda del mateix dissabte celebrarem la nostra Assemblea anual de sòcies.

Per a finalitzar les Jornades, el diumenge durem a terme una Jornada de Rescat per a refrescar coneixements en aquesta pre temporada. Les pràctiques estan plantejades sense neu. Seran diversos tallers on practicaràs:

1) CONTROL DE GRUP
2) CERCA AMB EL DVA
3) SONDEIG I PALEIG
4) MULTIVÍCTIMA

5) CERCA AMB RECCO

Acabarem amb un petit sorteig entre les persones participants de les jornades gràcies al nostre col·laborador Ternua.
Us esperem a totes!!

Data: 26 oct. 2023

Autor:

Categories: Activitats

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *