Muntanya de Llibres va néixer el 17 d’abril del 2004. Per primera vegada hi havia a Osona una llibreria especialitzada en llibres i cartografia de muntanya, natura i viatges.

Des de llavors Muntanya de Llibres s’ha convertit en un referent a Catalunya i ha esdevingut punt de trobada imprescindible per a tots aquells que volen emprendre un viatge, fer una expedició, practicar esports d’aventura, passejar amb la família, conèixer diferents cultures del món o simplement llegir una bona novel·la.

Una llibreria ha de ser una porta oberta a la cultura i també a la societat de la qual forma part. Per això a Muntanya de Llibres sempre s’han caracteritzat per participar activament en tota mena d’iniciatives esportives o culturals. Son coorganitzadors de la Fira del Llibre de Muntanya de Vic, participen a La Setmana del Llibre en Català, col·laboren amb diverses entitats, especialment excursionistes, i amb iniciatives socials d’entitats de la comarca: Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO), ARETE o La Falguera.

Visiteu la seva web. Hi trobareu un munt de llibres interesants i, des d’aquest mes de gener, també la nostra revista Neu i Allaus !!!

Data: 12 gen. 2021

Autor:

Categories: Activitats, Divulgació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *