Volem agrair en aquestes línies la participació dels nostres col·laboradors que ens han cedir els regals que vam poder sortejar a la Jornada ACNA de dissabte passat 7 de novembre.

Per una banda, NWPD és una marca d’accessoris i complements per a les activitats d’esports d’hivern. Cada producte està pensat i creat a Andorra, i els seus dissenys els identifiquen com a una marca fora del comú. Entreu a la seva web i veureu quines coses més xules tenen. Per descomptat, són una marca especial!

També,  La Molina ha contribuït al sorteig. Com ja sabeu, és l’estació degana dels esports d’hivern a Espanya amb el primer remuntador comercial l’any 1943. En la seva història recull esport i diversió per a tots els públics. Podeu entrar a la seva pàgina aquí.

Per la seva banda, AmerSports amb la seva marca insígnia Atomic també ha col·laborat amb nosaltres. Per problemes logístics sortejarem els seus regals una mica més tard. Hem guardat el contacte dels participants i els donarem una alegria en breu!
També hem comptat amb l’ ajuda de Salewa, marca amb la qual continuarem la nostra col·laboració aquesta temporada. Salewa, una marca compromesa amb presència a 30 països i amb una gran passió per la seva feina.
En total hem repartit més de 40 regals entre els assistents!

 


Data: 9 nov. 2020

Autor:

Categories: Activitats

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *