Contacto

Òscar Màrquez


Enginyer Tècnic Industrial Química . Tècnic Esportiu Nivell 2 de Mitja Muntanya i  Barrancs. Tècnic Esportiu Nivell 1 d’ Esquí Alpí,  (Validació  en l´àmbit de l’escalada).

Docent en cicles formatius de Grau Mitjà ( CONDUCCIÓ D’ACTIVITATS FISICOESPORTIVES EN EL MEDI NATURAL – CAFEMN)  i en cicles formatius de Grau Superior Especialitat OUTDOOR ( ENSENYAMENT I ANIMACIÓ SOCIOESPORTIVA – anteriorment anomenat AAFE -) amb 10 anys d´experiència. Membre en actiu com a  Coordinador de l’ECAM en l’IES CAR de les formacions de Tècnics Esportius  de Td1 Excursionisme, TD2 Mitja Muntanya i TD2 de Barrancs.

Cap d’Expedició en diferents ascensions com Cho-Oyu, Denali, Pic Lenin, Tocllaraju, Kilimanjaro, Alps, Marroc, etc.

Professor i membre de l´ACNA

 

Àmbit geogràfic

Habilitat per impartir

Habilitats


Docent, alpinisita, esquiador, amant de tots els esports a l’aire lliure ….. Practico  tot el que es pot fer per terra, mar i aire (alpinisme, esquí de muntanya, escalada, barrancs, espeleologia,  mountain bike, submarinisme,  caiac de mar, vela lleugera, parapent ,  etc)

#extrovertit #inquiet #exigent #puntual #engrescador #positiu #entregat #inconformista

Experiència


2011 – 2018 INSTITUCIÓ CULTURAL DEL CIC.

Tasques realitzades: Coordinador de l´equip tècnic de les assignatures específiques. Experiència com a docent en els crèdits de Medi Natural, Seguretat i Conducció a Peu i Btt del CAFEMN. Experiència com a docent dels crèdits de Senderisme i Descens de Barrancs del Grau Superior d´AAFE , així com col.laborador en els crèdits d´Escalada, Vies Ferrades, Circuits de Bosc i Orientació.

2012 – 2018 IES CAR

Coordinador de l´equip docent del  IES CAR ( Membres del ECAM). Docent en Formació Tècnica en les especialitats d’ Excursionisme, Barrancs i Mitja Muntanya

Educació


Jornades tècniques de recerca de víctimes d´allau – DVA. Tècniques de descens d´esquí de muntanya.

Atenció Sanitària Immediata Nivell II

Validació per impartir cursos d´Escalada i Vies Ferrades.

Monitor Iniciador en Espeleologia.

Diversos cursos de Qualitat pel sector de l´automoció (ISO-TS16949, Auditor Intern ISO, AMFE, 8D, …)

Curs de Direcció i gestió de la producció, Anglès, Ofimàtica, Medi Ambient …