Contacto

Valentín Giró


Valentín compagina la seva activitat professional com a formador en lideratge amb la seva passió per l’alpinisme, la muntanya i les expedicions. L’any 2004 va participar en l’expedició catalana al K2 (8.611 m) per la via Magic Line, una gesta de l’alpinisme modern. Ha col·laborat amb el programa de Televisión Española (TVE) “Al Filo de lo Imposible”, amb l’equip del qual va realitzar la travessa a peu del Gran Mar de Sorra, al desert de Líbic, i l’ascensió al Broad Peak (8.047 m).

Àmbit geogràfic

Habilitat per impartir

Habilitats


Valentín és Llicenciat en Ciències Empresarials. Va iniciar la seva carrera com a consultor i actualment es dedica a la formació i l’acompanyament directiu en processos de desenvolupament del lideratge, treball en equip i transformació cultural a les organitzacions.

Ha estat col·laborador acadèmic d’ESADE i està certificat com a coach. És autor del llibre “La Cumbre Infinita – Relato de una expedición y espejo de una empresa”, on es recullen una sèrie d’aprenentatges comuns entre les persones que lluiten per fer realitat els seus somnis, ja sigui a l’empresa o als grans cims de l’Himàlaia.

Experiència


2015 Guia i facilitador d’un programa de lideratge vivencial amb alumnes de la Universitat de Pennsylvania, Regió d’Atacama (Xile)

2009 Participa en l’equip de guies d’una expedició de muntanya per a joves, Zanskar, Himalàia de l’India

2009/2008 Consultor en projectes i missions d’exploració comercial al sector de l’esquí i del turisme de muntanya a Turquia, Patagònia argentina i Kazakhstan (Pas Grau Internacional, SA)

2014/2002 Participa en diverses expedicions d’esquí alpinisme: Gurla Mandhata (Tíbet – 7,694 m), volcans de Xile, Alps del Sud (Nova Zelanda) i Langtang Himal, Nepal – Tsergo Ri (4.900m), Kyanjing Ri (4.800m), Lantang Lirung South Col (5.000m), Ganchempo (6.387 m)

Educació


2017 Avalanche Forecasting and Advanced Training (Level 3), American Avalanche Institute.

2017 Wilderness First Responder (WFR) NOLS Wilderness Medicine Institute.

2015 Curs Professional d’Observació Nivològica, Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus (ACNA)

2013 Seguretat en Terreny d’Allaus (Nivell 2), Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus (ACNA)

2013 Curs de Rescat (Nivell 2), Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus (ACNA)