El passat 1 de desembre es van examinar a Salardú els candidats que optaven a ser professors dels cursos de STA1 i de Rescat Avançat de l’ACNA. Tots ells havien de complir certs requisits de formació i experiència per poder-se presentar i durant l’avaluació van demostrar competències aprovant un examen teòric i un examen pràctic. Gràcies a les nevades de finals de novembre, la jornada es va poder realitzar amb bones condicions nivològiques.

Enguany, la convocatòria interna per a que professors STA1 optin a ser-ho de STA2 no va tenir candidats.

A continuació, adjuntem la llista de nous professors per a cada un dels cursos:

  • Seguretat en Terreny d’Allaus – STA1: Federico San Sebastián, Felipe Gómez, Jaume Baltà, Jesús Moran, Jordi Gosa, Lluc Ros i Ferran Latorre. Alguns d’ells amb àmbit de treball fora dels Pirineus, amb el què es continua amb la tasca d’expandir la formació d’ACNA més enllà de la nostra serralada d’àmbit inicial.
  • Curs de Rescat Avançat: SaraOrgué, Alberto Mediavilla i Rubén Blanco.

Pel que fa als nous professors STA1 encara els queda acabar la fase 3 de l’acreditació que consisteix en assistir a dos cursos organitzats per un director amb més experiència. Els nous professors participaran tant en la teoria com en la pràctica del curs i seran avaluats pel mateix director, a la vegada que van agafant experiència. Des de la Comissió de Formació els donem a tots ells la benvinguda!

Per altra banda, els professors que s’han acreditat per poder impartir el curs de Rescat Avançat són professors ACNA que ja formaven part de la nostra plantilla de formadors però que han ampliat competències dins de la Formació ACNA.

 

 

 

Data: 10 des. 2021

Autor:

Categories: Formació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *