Com venim fent els darrers anys, aquesta temporada hem convocat acreditacions per a nous professors ACNA.  El passat 19 de març es van examinar a Salardú candidats que optaven a ser professors dels cursos de STA1, de STA2 i de Rescat Avançat. Tots ells havien de complir certs requisits de formació i experiència per poder-se presentar i durant l’avaluació van demostrar competències aprovant un examen teòric i un examen pràctic.

A continuació, adjuntem la llista de nous professors per a cada un dels cursos:

  • Seguretat en Terreny d’Allaus – STA1: Míriam Marco, Rocío Monteoliva, Carlos Muñiz, Víctor Garcia, Mikel Valdivieso y Félix Aznar.
  • Seguretat en Terreny d’Allaus – STA2: Maria Farré, Moisès Sans i Alberto Mediaviella.
  • Curs de Rescat Avançat: Rocío Hurtado, Ricard Cabré, Pere Oller, Joan Belmonte i Gerard Olm.

Pel que fa als nous professors STA1 encara els queda acabar la fase 3 de l’acreditació que consisteix en assistir a dos cursos organitzats per un director amb més experiència. Els nous professors participaran tant en la teoria com en la pràctica del curs i seran avaluats pel mateix director, a la vegada que van agafant experiència. Des de la Comissió de Formació els donem a tots ells la benvinguda!

Per altra banda, els professors que s’han acreditat per poder impartir els cursos de STA2 i de Rescat Avançat són professors ACNA que ja formaven part de la nostra plantilla de formadors però que han ampliat competències dins de la Formació ACNA.

Data: 24 març 2021

Autor:

Categories: Formació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *