Després de la Jornada de professorat del dissabte, el cap de setmana va seguir mogut a nivell de formació, ja que el diumenge es van realitzar les acreditacions de professorat de nivell 1 i nivell 2, també a la Val d’Aran.

Ambdues van començar ben aviat al matí amb un examen teòric a l’Escola de Tècnics Esportius de la Val d’Aran (ETEVA) a Salardú i, en acabar, cada equip va sortir al camp per realitzar i avaluar els continguts pràctics de cadascuna de les formacions. Per sort, ens va acompanyar un dia assolellat i neu nova del dia anterior.

Pels candidats i candidates de nivell1, encara els esperava una tarda d’aula de nou, on haurien de demostrar el domini dels continguts teòrics i les habilitats de comunicació en públic.

Es van avaluar 3 candidats de nivell 2, que són ja formadors d’ACNA de nivell 1 però que volen assolir un nivell més alt i poder impartir cursos de STA2 i CAG2.

Els 7 candidats i candidates de nivell 1 són alumnes de formacions ACNA que per trajectòria personal i/o professional han assolit un nivell per superar el procés d’avaluació complet. Dels 7 presentats, vam tenir 6 aprovats, que ara els falta superar la darrera fase de l’acreditació: assistir a dos cursos complets de STA1 tutoritzats per directors o directores ACNA. Aquests són: Ian Coll, Mariona Jordan, Ruperto Unzué, David Sanabria, Luis Torija i Nil Terés. Des de la comissió de formació els donem la benvinguda!

Data: 5 des. 2023

Autor:

Categories: Formació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *