Arriba el concurs de fotografia d’Instagram de l’ACNA. Aquí us definim les bases completes del concurs que comença el 15 de desembre. Animeu-vos a participar-hi!

Cartell: Guanyadors 2018  Diana Martin,  Marc Ginesta i  Txomin Petrikorena.

CONCURS DE FOTOGRAFIA

Durada i participació

El concurs serà vigent des del dia 15 de desembre de 2019 i fins al dia 01 d’abril de 2019. Aquest és obert a tothom, sigui soci o no de l’Associació per al Coneixement de les Neus i les Allaus (ACNA).
Per a participar, caldrà fer-se seguidor del perfil que l’ACNA té a l’ Instagram. Podeu trobar-nos com a @infoacna. Es poden penjar tantes fotografies per persona com es vulgui (màxim una diària). No cal que les fotografies siguin fetes amb el telèfon mòbil.

Sobre les fotografies

Els temes del concurs fotogràfic #ConcursinfoAcna2019 són tots aquells relacionats amb la neu i les allaus en general (paisatges nevats, allaus, perfils de neu, nevades, formació, esquí de muntanya, raquetes de neu etc…)

Ús de les imatges

Les imatges penjades a Instagram amb l’etiqueta #ConcursinfoAcna2019 seran públiques, i podran ser publicades tant a les xarxes socials que l’ACNA gestiona, si així ho creu convenient, com a la revista NiA (Neu i Allaus), revista que l’ACNA edita anualment.
Totes les imatges presentades en el concurs podran ser utilitzades per l’ACNA en les seves xarxes socials (lloc web, facebook, Twitter o revista NiA) per a promoure, informar i divulgar temes relacionats amb la neu i les allaus.
Les imatges també podran ser utilitzades en cartells d’esdeveniments i altres materials de difusió, divulgació i formació de l’associació.
L’ACNA es compromet a mencionar sempre l’autor de la fotografia

Premis

S’entregaran tres premis per les tres millors fotografies seleccionades. El primer premi consistirà en un DVA digital de tres antenes de la marca PIEPS, el segon premi en una motxilla de la mateixa marca PIEPS i el tercer premi en una pala, també de la mateixa marca.
Els premis no podran ser canviats per diners. Si per alguna causa aliena a l’ACNA, als guanyadors no els hi és possible aprofitar el premi s’entendrà que hi renuncien i no hi haurà compensació.
Bases per participar al concurs
Serà imprescindible fer una breu descripció de la fotografia (lloc, orientació, cota, nom de la formació o altres), etiquetar-la com a @infoacna i posar-hi els hastags #InfoAcna i #ConcursinfoAcna2019
També caldrà enviar-la per correu electrònic a màxima resolució (entre 240/300ppp) o tamany (entre 6/8mb) a difusio@acna.cat adjuntant les següents dades de l’autor de la fotografia: nom i cognoms, localitat, correu electrònic i telèfon de contacte. El fet de no enviar cap o alguna d’aquestes dades per correu electrònic deixarà fora de concurs a la persona participant.
La participació en #ConcursinfoAcna2019 suposa la total acceptació d’aquestes bases.
La participació en el concurs implica també l’acceptació de totes les condicions d’Instagram que podeu consultar a instagram.com/legal/terms

Jurat

El jurat emetrà públicament el seu veredicte a les xarxes socials durant els dies següents a la finalització del concurs, i estarà integrat per:
1. Un membre de la junta directiva de l’ACNA.
2. Un membre de la comissió de difusió de l’ACNA.
3. Un membre de la comissió de formació de l’ACNA.
El Jurat no tindrà en compte la participació d’un usuari quan hi hagi indicis clars de trampes o usos impropis (imatges que no siguin pròpies, descarregades de llocs webs etc…).
La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar-la, si el guanyador/a d’uns dels premis no és localitzat en el termini màxim de 3 dies. En aquest cas es seleccionarà com a guanyadora una altre imatge de les existents.
Les fotografies guanyadores seran publicades com a tal a totes les xarxes socials que l’ACNA gestiona i/o a la revista NiA, fent-hi constar el nom de l’autor. També es farà pública una fotografia del moment del lliurament del premi al guanyador/a.

Protecció de dades
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer de l’ACNA o altres si no lo desitjan.

Comissió de difusió ACNA (difusio@acna.cat)

Data: 13 des. 2019

Autor:

Categories: Divulgació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *