El passat cap de setmana a la Val d’Aran vam poder gaudir d’una jornada de formació a càrrec de Manuel Genswein i professors ACNA. Manuel, tota una eminència en el camp del rescat en allaus, va impartir durant la setmana el curs Train de Trainers als professors ACNA i el diumenge, aprofitant el darrer dia del curs, es realitzava una jornada oberta de rescat per a totes i tots els que van voler apuntar-se.

Més de 100 persones van poder gaudir, de primera mà, de les lliçons impartides a 5 diferents tallers:

  • Control de grup i interferències
  • Les 4 fases de la cerca
  • Múltiples enterrats i marcatge
  • Paleig
  • Escenari d’allau

Aquesta jornada organitzada per ACNA és totalment gratuïta i se celebra cada any a la Val d’Aran aprofitant la presència de Manuel. Es basa en els protocols de rescat desenvolupats en el seu projecte MountainSafety.info.

El dissabte 18/12 a la tarda estava prevista una xerrada a ETEVA però finalment, a causa de les restriccions Covid, es va realitzar via telèmatica i en ella Manuel Genswein va desenvolupar els continguts a tractar al dia següent a la jornada. En breu la penjarem també a les xarxes socials.

Agraïm també al nostre col·laborador Salewa gràcies al qual vam poder repartir un obsequi als professors participants en la demostració.

Us deixem aquest muntatge realitzat amb les fotos d’aquesta edició.

 

Data: 24 des. 2021

Autor:

Categories: Activitats, Divulgació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *