El proper diumenge dia 19 de desembre es celebrarà la Jornada oberta de formació de rescat en allau a la Val d’Aran, l’activitat del darrer dia del curs “Train the trainers” impartit per Manuel Genswein.

L’horari serà de 9h a 16h i tindrà lloc al Pla de Beret o Port de la Bonaigua (segons condicions).

L’esdeveniment està organitzat per l’ ACNA i per inscriure’s cal omplir aquest formulari.

❄️❄️❄️Registre per a la Jornada Pràctica de Rescat a la Val d´Aran el 19/12/21 a càrrec de Manuel Genswein i professors ACNA. Esdeveniment gratuït, places limitades, obligatòria assegurança d´accidents. Necessari material de seguretat (DVA, pala i sonda) i de progressió (esquís, raquetes…) ❄️❄️❄️

Consisteix en una pràctica de rescat en allaus basada en els mètodes establerts per MountainSafety.info, el projecte liderat pel suís Manuel Genswein, una eminència mundial en la disciplina i que durant la setmana imparteix el curs “Train the trainers” per formar instructors de l’ACNA.

Al llarg de la jornada, els participants podran aprendre i practicar diferents tècniques i protocols de seguretat de les diferents fases de la cerca i el rescat en allau. Els tallers estaran impartits pels instructors d’ACNA i supervisat pel mateix Manuel. Una oportunitat excepcional per conèixer-lo i veure’l en acció en directe.

Col·laboradors: Baqueira Beret i  ETEVA

Data: 24 nov. 2021

Autor:

Categories: Activitats, Divulgació, Formació

Compartir2 comentaris en “Jornada oberta de rescat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *