Un any més tornem a organitzar el Concurs de Fotografia @infoacna amb dues particularitats principals. D’una banda, la temàtica està dedicada a la neu, les allaus i la seguretat i, d’altra banda, hi ha com a requisit que ens etiqueteu en alguna xarxa social (facebook, twitter o instagram) @infoanca i poseu el hastag del concurs #concursinfoacna.

Aquest any hem afegit premis i creat una menció especial addicional a la millor fotografia relacionada amb la conservació de les muntanyes i l’impacte del canvi climàtic.

Us detallem els premis/patrocinadors d’aquesta edició:

PIEPS

PIEPS és el nostre patrocinador principal del concurs i sense ell no podríem oferir aquests premis!

L’empresa austríaca PIEPS GmbH és líder mundial en tecnologia en la fabricació de DVAs per allaus. Des de 1972 l’empresa desenvolupa, produeix i ven productes per a la seguretat alpina a la neu.
La base de l’èxit és l’estreta col·laboració d’usuaris i tècnics alpins en el seu departament intern d’I+  i en el centre de competència de producció a Lebring/Àustria.

Cerdanya Ecoresort

Aquest any tenim com a co-patrocinador a Cerdanya Ecoresort. Cerdanya Ecoresort és hotel, càmping, apartaments, bungalous i Glamping al cor de la Cerdanya, molt a prop de les pistes de La Molina i La Masella, al poble de Prullans. Amb una clara orientació ecològica, ofereixen servei per a tots els gustos i edats: piscines, wellness amb SPA, excursions guiades, programes de benestar, activitats d’aventura, Granja & Parc, instal·lacions esportives, esdeveniments per a empreses i grups, restaurants amb cuina KM0, etc.

Salewa

Aquesta és una marca que necessita poques presentacions, però copiem aquí unes paraules de la seva web:
“Hi ha una paraula en alemany que resulta impossible traduir a altres idiomes europeus: Heimat. És una barreja de «llar», «pàtria», «lloc de naixement» i «arrels». Heimat fa referència a un lloc físic i a un entorn cultural, lingüístic, social i moral determinat, que et resulta familiar perquè és el que et va veure néixer i créixer. En resum, Heimat és el lloc que portes en el teu cor vagis on vagis. A això ens referim quan diem que el nostre lloc està a les Dolomites. Són el nostre Heimat.”

Liken Skis

Aquest any comptem també amb la col·laboració d’una marca molt especial. Amb el desig d’elaborar el millor producte per a cada usuari, Liken treballa per aconseguir un esquí únic pensat per a cada client, personalitzat, dissenyat i elaborat sota comanda.

S’adeqüen les diverses característiques de l’esquí a les necessitats de l’esquiador o esquiadora amb un producte nascut al Pirineu, exclusiu, singular i atractiu.

Agraïm la cessió de les fotografies que hem utilitzat per dissenyar el cartell del concurs de fotografia d’aquesta temporada. Autors: Sergi Ricart, Txema Trull i Diana Martin.

Data: 19 gen. 2021

Autor:

Categories: Activitats

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *