Des de l’Associació per al Coneixement de la Neu i les allaus ens posem de nou en marxa amb ganes de començar aquesta nova temporada de neu amb la il·lusió de tots els anys.

Com sempre us oferirem la millor i més actualitzada formació en Seguretat en Terreny d’Allaus de la mà dels nostres professors ACNA, professionals de diversos territoris.

Estem presents no només als Pirineus sinó també a altres massissos muntanyosos de la península, com a  Sierra Nevada, Picos d’Europa, etc.

Aquest any seguirem amb la nostra aposta per la divulgació a través de formacions gratuïtes per a socis i no socis i anirem pujant contingut i notícies a través dels nostres canals habituals com YouTube o xarxes socials.

Seguim posant a la vostra disposició una petita botiga amb material d’observació nivometereològica perquè pugueu practicar allò que heu après en els vostres cursos.

I com sempre tindrem algun avantatge especial per als nostres socis i sòcies, així com noves col·laboracions i alguna sorpresa més que anirem desvetllant al llarg de la temporada.

Per aquí ja tenim ganes de neu, i per allí?

 

Foto: Eloi Escayol (Concurs Infoacna)

Data: 28 set. 2022

Autor:

Categories: Divulgació

CompartirDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *